Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΟΧΙ. ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ





Έφτιαξαν για λογαριασμό τους, για πρώτη φορά, ένα μεγάλο δικό τους ΟΧΙ, που δεν το υποψιαζόταν κανείς εκτός των συνόρων τους. Σήμερα βέβαια, ένα χρόνο αργότερα συνειδητοποίησαν ότι είναι πολύ δύσκολο να ‘χεις το δικό σου Όχι, αμόλυντο και αξιοπρεπές δηλαδή, γιατί βασιλεύει σε κάθε χώρο η εξουσία του ΝΑΙ. Αυτή πονηρά βάζει στη θέση της τα ΟΧΙ, δηλαδή μέσα στο νοικοκυριό τους υπάκουα να ξανακαθίσουν.
Είδατε μήπως ποτέ σας, νοικοκύρη χωρίς υπακοή;
Νοικοκύρηδες που να μη είναι συλλέκτες των ΝΑΙ μιας ολόκληρης ζωής; Ψάξτε παντού να βρείτε έστω και έναν, ακόμα κι ανάμεσα στους αντιδραστικούς και προοδευτικούς που θεωρούνται υποδείγματα σκέψης, αλλά αδέξια πάντα θα προσκρούετε πάνω στην οθόνη τους. Μετά από χρόνιες αναζητήσεις και πολλές προσκρούσεις, θα κλειστείτε ερμητικά στο δικό σας γυάλινο κουτί, σφαλίζοντας μέσα του και τους πονηρούς επαναλαμβανόμενους ψιθύρους, την αιτία όλων των πλαδαρών ΝΑΙ που κουρνιάζουν παθητικά στον εγκέφαλο, στην κάθε προδιαγεγραμμένη απόφαση.
Υπάρχει βέβαια και ο πολίτης «δε μασάω»

Οι πολίτης αυτός, υπόδειγμα ελπίδας, θα γίνει στην πορεία ολυμπιονίκης με κέρατα ταύρου εξακοντίζοντας ΟΧΙ με γλώσσες φωτιάς στης κάθε εξουσίας το ανέραστο ψέμα. Γιαυτό και οι ολυμπιακοί αγώνες πρέπει να γυρίσουν στον τόπο τους. Τα ΟΧΙ με τα ΝΑΙ να επιδοθούν σε εμφύλιο αγώνα με σπόνσορες διεθνείς χορηγούς.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου