Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

"Cat Capital Control"

...video


Κι όμως κλαίει το Τραπεζικό σύστημα, καλομαθημένο μαμμόθρεφτο που βλέπει την φούσκα του υπερτροφικά να σφυρίζει, τσιχλόφουσκα που πάνω της κολλήσανε πολιτικοί εντελλόμενοι , της φάπας παιδιά στο σχολείο μα πλούσια και κατά περίσταση εκλεγμένοι με υποσχέσεις για χρυσά αυγά. Γλύψανε και οι πολίτες την φούσκα τους, τόκους των τόκων την υποσχόμενη αξία ενός ευρώ που εκατονταπλασιάστηκε μέσα από τα δάνεια των δανείων των τόκων και των πανωτοκιών.
Παρακαλώ ένα δάνειο θέλω και εγώ όπως και ο γείτονας, τι ,ποιο πονηρός είναι; Χρόνια τώρα , ένα και δέκα δάνεια. Ένα ευρώ το δάνειζε μεγαλόψυχα η τράπεζα σε χίλιους διαφορετικούς ανθρώπους και αύριο , ένα νομοσχέδιο , νόμιμο από τους υπνωτισμένους δότες , στη βουλή δηλαδή, το σπιτάκι σου θα χάψει… σβουουπ!
Η στρατηγική της αναβολής ξεκόλλησε σήμερα από την φούσκα, οδυνηρά μα αναγκαία με την ανοχή σου Ευρωπαίε. «όλα θα πάνε καλύτερα αύριο» χα-χά, και ότι μπορεί η ελπίδα αφελώς στο πλήρωμα του χρόνου να σώσει , τέλος!
. Αυτή η τεχνική τελείωσε φίλε μου, η μοιρολατρία υποδούλωσε όλες τις αρετές και τις αξίες σου, όπλο με σιγαστήρα που χτυπάει όλες τις ποιότητες της ελεύθερης ζωής, που χιλιοτρυπημένη πια θα εκρέει φτώχεια και αξιοπρέπεια.
Εμ και το άλλο το χιλιοειπωμένο;
Κατώτερες τάξεις και ανώτερες… κι αν δεν σου είπε κάτι αυτός ο ρατσισμός περιλούσου με την φούσκα , την φυσική σου μήτρα στης κάθε τράπεζας τα χρυσοπληρωμένα γερασμένα σκέλια.
Σε αγαπάνε καταναλωτή,
ερωτευμένοι δήθεν είναι- και δωράκια πλαστικά θα σου προσφέρουν , δύο σε συσκευασία ενός.