Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΤΡΑΙΝΑ ΕΡΩΤΙΚΑ








Είδη τρένων που τρέχουν σε ειδικά σχεδιασμένες τροχιές είναι πάρα πολλά. Υπάρχουν οι ατμοσφαιρικοί σιδηρόδρομοι των παλαιών καλών καιρών με τα ινδιάνικα τσεκούρια, τρένα μονής τροχιάς (monorails), υψηλής ταχύτητας τρένα (TGV), Τρένο Dinky, Τρένο Maglev, υπόγειος με λαστιχένιους τροχούς, οι εναέριοι και οι οδοντωτοί σιδηρόδρομοι.
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένα τρένο πολλές φορές μπορεί να διαθέτει δυο κινητήρια οχήματα και είναι, όπως λέγεται, "δικέφαλο", ενώ στον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι κάτι κοινό για ένα τρένο μεγάλων αποστάσεων να οδηγείται από τρία, τέσσερα, ή ακόμη και από πέντε κινητήρια οχήματα, όπως τώρα μαθαίνω. Τα τρένα μπορούν επίσης να είναι μικτά, περιλαμβάνοντας τόσο επιβατηγά όσο και εμπορικά βαγόνια, (βλέπε, Πελοπόννησο με τα τραίνα της τα πρωτόγονα). Τέτοια μικτά τρένα πλέον σπανίζουν, αλλά ήταν κοινός τόπος στους σιδηροδρόμους των αρχών του 19ου αιώνα.
Εντούτοις υπάρχουν και ειδικά τρένα δύο ατόμων, που ταξιδεύουν μεθυσμένες νύχτες με ερωτικά σώματα για σιδηροτροχιές. Τα ερωτικά δάχτυλα επίσης χρησιμοποιούνται και ως άλογα που βόσκουν ανέμελα στο ίδιο τοπίο συμπληρώνοντας την ρομαντική εικόνα διαφυγής από τα ανέραστα.

Τρένο ή Τραίνο































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου