Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

«Το Φουμπου-μπιρμπίδι»








' Το Φουμπου-μπιρμπίδι είναι ένα μικρό αόρατο ον και μη ον  και είναι ίσως το πιο παράξενο πράγμα στο Σύμπαν. Τρέφεται από την ενέργεια των εγκεφαλικών κυμάτων. Όχι όμως μόνο από τα εγκεφαλικά κύματα του ξενιστή του, αλλά από τα εγκεφαλικά κύματα των γύρω του. Απορροφά όλες τις ασυνείδητες διανοητικές συχνότητες αυτών των κυμάτων για να συντηρηθεί. Μετά αποβάλλει στο μυαλό του ξενιστή και των γύρω του, μια τηλεπαθητική μήτρα που τους κάνει αδρανείς για όλα και με  μόνο ενδιαφέρον το πληκτρολόγιο.
Το πρακτικό αποτέλεσμα όλων αυτών είναι πως αν μπει ένα Φουμπου-μπιρμπίδι στο αυτί σας πιστεύετε ή ασχολείστε αμέσως με ότι σας πουν σε οποιαδήποτε γλώσσα.
Είναι τόσο φοβερά απίθανο να έχει εξελιχθεί στην τύχη κάτι το τόσο τρομακτικά περίεργο που μερικοί τεχνοκράτες  το θεωρούν σαν την τελική και ακαταμάχητη απόδειξη της δολοφονίας της αυτενέργειας.
Το επιχείρημα έχει ως εξής: ‘'Αρνούμαι να αποδείξω ότι σκέφτομαι αυτοβούλως, γιατί η απόδειξη αποκλείει την πίστη και χωρίς πίστη είμαι τίποτα'' λέει το Φουμπου-μπιρμπίδι.
‘'Αλλά'', λέει ένας τελευταίος λογικός Άνθρωπος που το έχει πάρει χαμπάρι να μπαινοβγαίνει στο αυτί του, ‘'Εσύ, Φουμπου-μπιρμπίδι είσαι μια ακλόνητη απόδειξη ότι υπάρχει μια μεγάλη δύναμη που έχει καθίσει πάνω σε αυτή την εποχή. Έτσι δεν είναι; Δεν θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί τυχαία. Αποδεικνύει την ύπαρξη καθοδήγησης της μάζας, και συνεπώς, σύμφωνα με όλα τα γεγονότα παγκοσμίως είσαι κάτι σαν Θεός… ή δαίμονας.
‘'Αμάν''! Λέει το Φουμπου-μπιρμπίδι,  ‘'αυτό δεν το είχα σκεφτεί πως θα το σκεφτείς'', και ακαριαία του ρίχνει το προφίλ εξαφανίζοντάς τον από τα πάντα.














(Διασκευή

νο 3 – βαβελόψαρο-homo
klaniolus-
fbmpirmpidi-βλ/imerosart.gr)
































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου